iDOM

Система управління

Контакти

 

Голова ОСББ

Водяха Максим Ігорович  (050) 235-57-94  (096) 438-65-10 

 

Бухгалтер

Семиволос Тетяна Анатоліївна 

 

 

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ПІЛЬГ І СУБСИДІЙ !

Опубліковано: 12 березня 2018

 

Шановні співвласники!

Правління ОСББ «Новокримська 8» інформує, що в законодавство надання пільг і житлових субсидій внесені зміни (Постанова КМУ від 4 березня 2002 р. N 256 ( із змінами внесеними КМУ від 8 листопада № 951) та наказу Мінфіну від 4 січня 2018р)  відсутній механізм надання пільг і житлових субсидій через ОСББ. 

У зв’язку з цим у нашого об’єднання відсутня можливість знижувати суми внесків у 2018р. на суми наданих Вам державою пільг і житлових субсидій.

Тому, до врегулювання зазначеного питання на рівні держави, а також з метою недопущення зниження державою своїх зобов’язань перед отримувачем пільг і субсидій, нарахування в 2018р. будуть здійснюватися виходячи з повного розміру внесків, встановлених загальними зборами нашого об’єднання. Також буде здійснено перерахунок платіжок за січень так як там були враховані пільги та субсидії.  

Про ситуацію, яка склалася, головою правління проінформовано управління соціального захисту населення. Відповідне звернення також направлено до Кабінету Міністрів України.

Додатково звертаємо увагу, що така ситуація склалася в масштабах країни і вже привернула увагу Уряду. Правління, як і Ви, сподівається, що проблема буде найближчім часом вирішена, а належні Вам суми пільг і Субсидій будуть виплачені в грошовій формі.